One Shoe logo

Creative & Digital Agency

De sites van de UU in betrouwbare handen

Universiteit Utrecht beheer & onderhoud

Universiteit Utrecht ontwikkelde op basis van een scrum aanpak, met een intern team van gedetacheerde Drupal specialisten, haar nieuwe Intranet en de bachelorwebsite. Universiteit Utrecht benaderde One Shoe en sloot een Service Level Agreement af voor support, onderhoud en doorontwikkeling.

Bachelorwebsite

Universiteit Utrecht is een internationaal vooraanstaande researchuniversiteit waar studenten en toponderzoekers samen werken aan een betere toekomst. De bachelorwebsite werft scholieren die na het behalen van hun VWO-diploma een universitaire studie gaan kiezen. De website is behoorlijk omvangrijk met ruim 1.168 pagina’s. Het is van groot belang dat de website altijd goed presteert - óók 's avonds en in het weekend.

Intranet

De Universiteit Utrecht telt ruim 7.000 personeelsleden verspreid over tientallen locaties in de stad. Niet alle medewerkers hebben op het werk de beschikking over een eigen vaste werkplek. Wél heeft iedereen met een medewerkers-id toegang tot het intranet: belangrijk dus, dat het intranet 24/7 bereikbaar en beschikbaar is.

Drupal support, beheer en onderhoud

Beide platformen zijn ontwikkeld in Drupal. Na een positieve Drupal website audit hebben we beide Drupal platformen in beheer genomen. Alle onderhoud, updates en doorontwikkelingen nemen we voor onze rekening. En dankzij een breed servicewindow kan Universiteit Utrecht 7 dagen per week van 8.00 uur tot 23.00 uur rekenen op de Drupal expertise van One Shoe.


Topics:

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Michel van Velde (Founder & CEO)


Volgende