• Beheer websites Universiteit Utrecht

Beheer & Support vraagstuk

Universiteit Utrecht ontwikkelde op basis van Drupal 7 haar nieuwe Intranet en de studie informatie website de Bachelorsite.

Beide websites werden door Universiteit Utrecht op basis van een scrum aanpak ontwikkeld door een intern team van gedetacheerde Drupal specialisten. Voor het beheer en support benaderde Universiteit Utrecht One Shoe en werd een Service Level Agreement gesloten.

 

Audits

One Shoe voerde voorafgaand aan de in beheer name acceptatie audits uit op de Drupal 7 webplatformen. Audits worden uitgevoerd om te voorkomen dat er in de beheerfase zaken aan het licht komen die een goed beheer kunnen bemoeilijken. Tijdens de audits werd onder andere de kwaliteit van documentatie, contrib & custom modules, configuratie en coding standards onderzocht. 

Na de audit leverde One Shoe een auditrapport op waarmee Universiteit Utrecht een onafhankelijk kwaliteitsoordeel kreeg over de Drupal installaties.

 

Drupal support onder SLA

Na een positief oordeel nam One Shoe de Drupal platformen in beheer. Sindsdien biedt One Shoe haar ondersteuning voor het verhelpen van issues en het opvolgen van verzoeken.

Drupal updates

Ook het Drupal onderhoud (updaten van de Drupal modules) wordt door One Shoe verricht. En dankzij een breed servicewindow kan Universiteit Utrecht 7 dagen per week van 8.00 uur tot 23.00 uur rekenen op de Drupal expertise van One Shoe.