• Naktuinbouw

  Naktuinbouw

 • Naktuinbouw

  Naktuinbouw

 • Naktuinbouw

  Naktuinbouw

 • Naktuinbouw

  Naktuinbouw

 • Naktuinbouw

  Naktuinbouw

 • Naktuinbouw

  Naktuinbouw

Naktuinbouw

Naktuinbouw bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. De focus ligt op teeltmateriaal (zaaizaad- plantmateriaal). Naktuinbouw is een Zelfstandig Bestuursorgaan en staat onder toezicht van het Ministerie van Economische Zaken (EZ).

Drupal website

One Shoe ontwikkelde voor Naktuinbouw de nieuwe website op basis van Drupal, waarop bezoekers alle informatie over tuinbouw-, bloemisterij-, boomkwekerij- en groentegewassen kunnen vinden.  Goed geordend en eenvoudig vindbaar.

 

Indeling op sectoren

We hebben de eindgebruikers tijdens de ontwikkeling betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe website, wat resulteert in een indeling op basis van sectoren. Met deze sectorale indeling kan de bezoeker eenvoudig de op de sector toegespitste informatie vinden: bloemisterij-, boomkwekerij-, groente, bloembol- en landbouwgewassen. In deze laatste twee sectoren doet Naktuinbouw laboratorium- en kwekersrechtonderzoek.

 

Eenvoudig zoeken

De zoekmachine is verbeterd en geeft deze nu ook resultaten weer in pagina’s en bestanden. Vervolgens kunnen bezoekers dan nog filteren op sectorniveau en inhoud. Hiermee vinden de gebruikers zo snel mogelijk de juiste informatie.

Wat vindt de klant?

Naktuinbouw: "De nieuwe website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, heeft een verbeterde zoekmachine en is ingedeeld in sectoren. In geheel nieuwe stijl met herkenbare vormgeving tonen wij onze werkzaamheden en kennis op deze nieuwe website."