One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Samen de beste zorg dichtbij

Omring website

Zorgorganisatie Omring, een begrip in de regio Noord-Holland, richt zich op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Omring.nl is dé plek waar dit allemaal samenkomt.

Zorgen voor zorg

De eerste stap naar zorg is soms lastig. Omring maakt de stap voor hulp bij bijvoorbeeld dementie, begeleid wonen of functieverlies een stuk kleiner. Hierdoor krijgen toekomstige cliënten, hun naasten en verwijzers precies de hulp die zij nodig hebben. Op Omring.nl kan de zorgvrager nu terecht voor alle informatie over zorg die ze nodig hebben. Bij hun thuis of op een van de 25 woonzorglocaties. 

De bezoeker leren kennen

Waarom is de bezoeker op de website? Wat wil hij te weten komen of doen? Hoe kunnen we iemand helpen die op zoek is naar gespecialiseerde verpleging? Wat voor beperkingen heeft de doelgroep? Samen met Omring hebben we meerdere werksessies gehouden. Gedurende deze sessies kwamen we alles te weten over de doelgroep.

Drupal 8

Met behulp van het CMS Drupal 8 is Omring.nl efficiënt gebouwd. Drupal's modulaire karakter zorgt ervoor dat de website geschikt is voor alle functionaliteiten waar Omring behoefte aan heeft. Bovendien is Drupal 8 ijzersterk in veiligheid: belangrijk voor websites in de zorg!

Atomic Design voor een efficiënte bouw

Met het gebruik van het Atomic Design Systems zijn we doelmatig te werk gegaan. Dit systeem verdeelt alle content in herbruikbare componenten die aangepast kunnen worden op basis het doel van de content. Dit voorkomt dubbel werk waardoor we website efficiënt konden bouwen en er consistentie in de opbouw van de pagina’s zit.

De zorg dichtbij

Met Omring.nl wordt de zorgvrager altijd gehoord. Vanaf de bank, op de boot naar Texel of tijdens een kop thee bij de buren: Omring is 24/7 telefonisch bereikbaar. Niet goed bij stem? Chatten met Omring kan ook. Zo brengt Omring.nl de zorg voor iedereen dichtbij.


Topics:

Ook een online platform ontwikkelen?

Job (Business & Digital Consultant) kan je hier alles over vertellen!


Volgende