One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Hét online platform over zelfmedicatie

Zelfzorg.nl

Zorg voor jezelf, begint bij Zelfzorg.nl. Voor brancheorganisatie Neprofarm bouwden we de Drupal website Zelfzorg.nl die het grote publiek optimaal over alle mogelijkheden van zelfzorg en zelfzorgproducten informeert.

Neprofarm

Zelfzorg.nl is een initiatief van Neprofarm, de brancheorganisatie van fabrikanten en importeurs van zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten (waaronder voedingssupplementen en kruidenpreparaten) en medische hulpmiddelen. Op Zelfzorg.nl verstrekt Neprofarm informatie aan consumenten over zelfzorg.

Verkoudheid of spierpijn?

Zelfzorg.nl informeert het grote publiek optimaal over alle mogelijkheden van zelfzorg en zelfzorg producten. De website behandelt overzichtelijk een breed scala aan eenvoudige gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, spierpijn en zwemmerseczeem. De website biedt informatie over hoe je de kwaal herkent, wat je er zelf aan kunt doen maar ook wanneer je naar de dokter moet.

Drupal 7 website

De technologie achter Zelfzorg.nl is Drupal. Drupal is een gerenommeerd open source CMS, bekend vanwege zijn flexibiliteit en georganiseerde content structuur. Als je een website wilt laten ontwikkelen waarop veel verschillende informatie aangeboden wordt - zoals op Zelfzorg.nl - dan raden we Drupal ten zeerste aan. Drupal kan een complexe informatie architectuur omzetten in flexibele content structuren en heeft bovendien veel opties voor content creatie en publicatie.


Kom meer te weten over

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Tibor


Volgende